За да улесним вашето пазаруване, изготвихме списък с най-често задавани от потребителите въпроси при избор и поръчки на продукти от онлайн магазин 11angels.com.

 

Трябва ли да се регистрирам, за да направя поръчка? Не, не е задължително да се регистрирате. В случай, че се спрете на някоя от нашите идеи, то тогава с цел по-доброто обслужване и за улеснение на поръчката, регистрацията е задължителна. Тя е еднократна и след нея, Вие пазарувате по-удобно, следите статуса на направените поръчки и получавате информация за най-актуалните ни предложения и промоции.
Какви са начините, по които мога да направя поръчка? Можете да направите поръчка онлайн с регистрация в сайта ни, по телефона, по имейл, чрез страниците ни в социалните мрежи или в чат мрежата.
Каква информация е нужна, за да направя поръчка по телефона или в чат мрежата? За да направите поръчка без регистрация са нужни: име и фамилия, точен адрес за доставка, телефон за връзка и e-mail. Разбира се, не пропускайте да отбележите наименованието на продукта, който сте избрали и подходящия за Вас размер.
Какви са сроковете за доставка? Стандартният срок за доставка е до 5 работни дни, тъй като голяма част от продуктите са бутикови и по индивидуална заявка на клиента. За улеснение на клиентите е създадена категория ДОСТАВКА 24h и РАЗПРОДАЖБИ, за продукти, които могат да бъдат доставени на следващ работен ден.

Когато си направите поръчка и всички продукти по нея са налични, ще Ви изпратим поръчката веднага (в рамките на работния ден).

 

С коя куриерска фирма се осъществява доставката? Онлайн магазин 11angels.com използва куриерските услуги на фирма “Speedy”.
Каква е цената на куриерската услуга? Цената на доставката зависи от грамажа на поръчаните продукти. След като ги поръчате, тя се калкулира автоматично и може да я видите. Онлайн магазин 11angels.com използва услугите на куриерска фирма SPEEDY.
Имате ли магазин, където мога да пробвам артикулите Ви? 11angels.com е магазин, който предлага продуктите си само онлайн. Можете да пазарувате чрез интернет поръчки или чрез телефонно обаждане.
Мога ли да закупя избрания от мен продукт лично от офиса на 11angels.com? Не, не е възможно, тъй като складовите наличности са отделно от административния отдел. За момента 11angels.com работи само с куриерски услуги.
Доставяте ли продукти в чужбина? Възможна е доставка до всяка точка на Европа, но цената на услугата ще бъде съгласно тарифата на съответната куриерска фирма в държавата. Моля, свържете се с нас, ако желаете доставка извън България.
Как да се ориентираме правилно с размерите? Влезте в категория ”Таблица с размери”, където ще разгледате всички размери на предлаганите в онлайн магазина продукти. Преди да изберете размер от падащото меню, е много важно да измерите Вашите индивидуални мерки, като вземете предвид и височината. Ако имате въпроси и нужда от съвет, не се колебайте да се свържете с нас.
Мога ли да заменя закупен продукт? При неудовлетворение от закупения продукт можете да го замените или върнете в 14 дневен срок, като единственото условие е покупката да не е повредена, опаковката и да не е увредена или да има дефекти. За повече информация прочетете условията за Рекламации и замяна.
Какво е необходимо за да направя рекламация? Необходимо е да изтеглите формуляра за замяна, поместен в категория Рекламации и замяна. Попълненият формуляр и закупеният продукт трябва да бъдат върнати обратно по куриер до офиса на 11angels с адрес: гр. Варна, ул. Дубровник №54.
За чия сметка са куриерските разходи при рекламация или замяна на закупен продукт? В случаите, когато онлайн магазин 11angels.com няма вина за възникнала рекламация, разходите по обратната пратка са за сметка на клиента.
По какъв начин става възстановяването на сумата, заплатена за върнат продукт? Възстановяването на заплатените суми става единствено по банков път.
Възможно ли е разминаване в цвета на продукта, с този на снимката й в действителност? Снимките, които презентират продуктите, представят най-точно цветовете им. 11angels.com не носи отговорност за неточното възпроизвеждане на цветовете, дължащо се на индивидуални настройки и технически параметри на компютърните системи, които се използват за достъп до магазина. Допустимо е разминаване в рамките на 1-2 тона на цвета, дължащо се на различните произведени партиди.
С какъв произход са продуктите, които се предлагат в онлайн магазин 11angels.com? Всички продукти, които се предлагат в сайта са произведени от оригиналния производител на марката и са от висок клас с най-качествени материали.
Мога ли да направя промени по поръчката си? След като сте изпратили Вашата заявка, тя се приема автоматично от наш представител. Именно за това промени по поръчката не са желателни. Но, ако все пак корекцията е необходима, то задължително се свържете с онлайн магазина най-късно до 3 часа след изпращането на заявката.
Мога ли да анулирам направена поръчка? Поръчката Ви може да бъде анулирана от представител на магазина при основателни причини – поръчаната стока е изчерпана. Ние ще ви предложим аналогов продукт. Ако новото предложение не ви допадне, поръчката ще бъде анулирана. В случай, че по основателни причини трябва да анулирате поръчка, моля използвайте формата за връзка чрез сайта. Представител на 11angels.com ще се свърже с вас. Моля не поръчвайте стоки, които не искате да закупите!!!
Как да работим със сайта? В долната част на всяка страница на 11angels.com е разположен панел създаден, за да улесни работата Ви със сайта. В него са зададени всички информационни страници „За магазина”, „Контакти”, „Правилник”, ”Рекламации и замяна”,  от които може да получите отговори и съвети.
Има ли конфиденциалност на информацията при регистрация? Всички данни при регистрация в сайта са защитени от ЗЗЛД и се разглеждат при строга конфиденциалност. Уверяваме Ви, че информацията се използва с цел безпроблемно и качествено обслужване на потребителя.
Как да намеря по-бързо търсения от мен продукт ? Специално за улеснение на Вас, нашите скъпи клиенти, сме създали вътрешна търсачка и филтри, с помощта на които може удобно и лесно да откривате търсения от Вас продукт. Търсенето става лесно. Само трябва да изпишете в празното поле под опция „търси”- име, категория, продукт и други ключови думи, след което да натиснете бутон Еnter или обозначената лупичка.
Защо да изберем онлайн магазин 11angels.com? 11angels.com е сайт за модни онлайн покупки. Целта на магазина е да предоставя постоянно обновяван и допълван асортимент от стоки, които да са в крак с модните тенденции. Ние се стараем да задоволяваме всеки вкус и всяко желание, от идеите за нестандартни подаръци, различни видове аксесоари до най-ексклузивните модели. И всичко това разбира се, с перфектно качество на най-добра цена.