Gioseppo – историята на една марка

През 1991 година Хосе Наваро и синът му Хосе Мигел Наваро започват бизнес приключенията си в света на обувките със създавенето на свой собствен бранд.

Днес Gioseppo  е международна компания с присъствие в повече от 80 държави и повече от 10 000 пункта за продажба в света. Компанията произвежда повече от 3 милиона чифта обувки годишно. Световна марка, към която с течение на времето се присъединяват и четиримата синове на семейство Наваро, за да допринесат със опита си в сферите на маркетинга, дизайна, търговията и човешките ресурси.

Gioseppo е испанска марка обувки, за която модата е не само ценност, но и вроден атрибут. Дизайнерския екип, разположен в грандиозните съоръжения на Бизнес парк Елче, събира всеки сезон най-новите тенденции, за да ги адаптира към собствения си стил и да ги постави на краката на хиляди хора по цял свят.

Gioseppo се грижи за всеки детайл от над 25 години, от дизайна до окончателното производство, чрез избора на най-добри кожи и тъкани, за създаването на уникални колекции със собствена идентичност, които не оставят никой безразличен.

Gioseppo е марка, близка до потребителите, която се движи в спокоен и средиземноморски начин на живот във всичко, което прави. Заедно с дизайна на продукта и непрекъснатото инвестиране в комуникациите и връзките с обществеността, разпространението е ключов фактор в глобализирания свят.

В рамките на проекта за интернационализация на Gioseppo изпъква създаването на собствени магазини с присъствие в различни страни на Европа и Близкия изток.

Освен това Gioseppo играе своята най-солидна страна чрез своята фондация Есперанца Пертуса, която ръководи големи проекти като Women4Change.

С огромната си работа в областта на маркетинга и връзките с обществеността и нарастващото й присъствие в онлайн средата, Gioseppo се консолидира като бизнес реалност, която е изправена пред бъдещото си вероизповедание на положителното си мото: Приятен ден!